Bantahan

panungtungan diropéa Oktober 01, 2019

LEMBAR WEBSITE

Inpormasi anu disayogikeun ku dietarysupplementsinfo.com ("kami," "kami" atanapi "our") dina dietarysupplementinfo.com ("" Situs ") sareng aplikasi mobile kami ngan ukur pikeun tujuan inpormasi umum. Sadaya inpormasi dina situs sareng aplikasi mobile kami disayogikeun ku iman anu hadé, kumaha ogé kami henteu ngagambarkeun atanapi jaminan nanaon, nyatakeun atanapi tersirat, ngeunaan akurasi, kacukupan, validitas, reliabilitas, kasadiaan atanapi parantosan naon waé inpormasi dina Loka atanapi aplikasi mobile urang. UNDER TANPA KURIKULUM AYA NGARGO KITA ANTARA KUKURAN UNTUK KANGGURU ANTARA ROSAK ATAWA RAKYAT APA ANTARA KANGGO DENGAN APLIKASI KANGGURAN SUKAWA ATAU APLIKASI MASALAH KAMI ATAWA ANTARA ANTARA INFORMASI ANTARA DENGAN SUKAN DAN MASALAH KAMI. PANGGILAN SITU AND APLIKASI MASALAH DAN KANGGOAN ANDA KANGGURAN ANTARA INFORMASI KONTAK SUKAN AND APLIKASI MASALAH KAMI ADALAH PANJAMINAN ATAS RISIKO ATAWA.

PENTING DISKKEUN LUKU ANJUR

Situs sareng aplikasi mobile urang tiasa ngandung (atanapi anjeun tiasa dikirim liwat Situs atanapi aplikasi mobile kami) numbu ka situs web atanapi eusi anu milik atanapi asalna ti pihak katilu atanapi tautan kana situs web sareng fitur dina spanduk atanapi iklan sanésna. Link éksternal sapertos henteu ditaliti, diawaskeun, atanapi dipariksa pikeun akurasi, kasukupan, validitas, reliabilitas, kasadiaan atanapi parantosan ku kami. KAMI NAK JAMINAN, TAMADUAN, JAMINAN, ATAWA ASALAH NGANGGURU UNTUK AKSARI ATAWA KABUPATEN ANTARA INFORMASI YANG DIHADIRI DENGAN PIRANG-KANGGO MUNGSAU INGGRIS INGGRIS ATAU ANTARA INGGRIS ATAWA ANTARA INGGRIS ANTARI INGGRIS DIPANGGO DENGAN INGGRIS-KANGGURU BUNGSA INGGRIS KANGGURU ING SUKU ATAWA SORANG DENGAN INGGRIS ATAWA INGGRIS ANTARA INGGRIS. Urang moal bakal janten bagian anu ATAWA dina jalan anu dianggap tanggap pikeun sagala rupa TRANSAKTIF ANTARA AND AND PELIGIHAN PIHAK UU PRODUK ATAWA SUKAN.

PENDIDIKAN PROFESIONAL

Situs henteu tiasa sareng teu gaduh nasihat médis / kasehatan. Inpormasi médis / kasalametan disayogikeun pikeun tujuan inpormasi umum sareng pendidikan ngan henteu ngaganti naséhat profésional. Sasuai, sateuacan ngalakukeun tindakan dumasar kana inpormasi sapertos, kami ajak anjeun konsultasi sareng profésional anu luyu. Kami henteu masihan jinis pitunjuk médis / kasehatan. GAMPANG ATAWA ANTARA INFORMASI ANU KONTAK DI SITU INI ATAWA APLIKASI MOBILE KAMI ADALAH HENTEU ATAWA RISIKO ATAWA.

PELUANG PUTIH

Situs sareng aplikasi mobile urang tiasa ngandung tautan kana situs web afiliasi, sareng kami nampi komisi afiliasi pikeun pembelian anu dilakukeun ku anjeun dina situs web anu nganggo tautan sapertos.

Kami mangrupikeun pamilon Program Amazon Associates Associates Amazon, program pariwara afiliasi anu dirancang pikeun masihan sarana pikeun urang kéngingkeun biaya pariwara ku cara ngahubungkeun ka Amazon.com sareng situs web gabungan.

TESTIMONIALS DISCLAIMER

Loka ieu tiasa ngandung kasaksian ku pangguna produk sareng / atanapi jasa kami. Kasaksian ieu ngagambarkeun pangalaman hirup nyata-pamanggih sareng pamake sapertos kitu. Nanging, pangalaman éta pribadi pikeun para pangguna tinangtu, sareng panginten henteu kedah janten wakil sadaya pamakean produk sareng / atanapi jasa kami. Kami henteu ngaku, sareng anjeun henteu kedah nganggap, yén sadaya pangguna bakal ngagaduhan pangalaman anu sami. RESEP INDIVIDU DENGAN KASAHA VARY.

Kasaksian dina Loka dikintunkeun dina sababaraha rupa sapertos téks, audio sareng / atanapi video, sareng diulas ku urang sateuacan dipasang. Éta ditingali dina Loka site verbatim sakumaha anu dipasihkeun ku para pangguna, kecuali kana koréksi grammar atanapi ngetik kasalahan. Sababaraha testimonial parantos dikedipkeun kusabab kamekaran dimana waé kasaksian pinuh ngandung inpormasi ekstra anu henteu relevan pikeun masarakat umum.

Pamadegan sareng pendapat anu aya dina testimonial ngan ukur pikeun pangguna individu sareng henteu nunjukkeun pandangan sareng pamanggih kami. Kami henteu ngahubungkeun sareng anu nganggo anu masihan kasaksian, sareng pangguna henteu dibayar atanapi henteu kéngingkeun ogé testimoni.

Kesaksian dina Loka éta henteu diperyogikeun, atanapi henteu kedah ditaatkeun, sakumaha klaim yén produk sareng / atanapi jasa urang tiasa dianggo pikeun diagnosis, ngubaran, ngirangan, ngubaran, nyegah atanapi henteu dianggo pikeun panyakit atanapi kaayaan médis. Henteu aya kasaksian parantos kabuktian sacara klinis atanapi dievaluasi.